w

Prohelse

Prohelse er et norsk selskap med hovedkontor i Misvær. Selskapet produserer helse og velvære produkter, og tilbyr personlig rådgivning.

Prohelse
25.07.201809:20 Lill Hilde Kaldager

Selskapet Prohelse ble grunnlagt i 2008 av Renate Kirchner som er kjent for personlig rådgivning innen kosthold og akupunktur. Som sykepleier og akupunktør er helse i fokus og Renate ser hvilke faktorer som er bra for folk og ikke. Renate har sterk interessen for filosofi, biologi og syklusene i naturen.

Prohelse er også utvikler av varemerket Snøfnugg.

Snøfnugg ® manufaktur er et verksted for bearbeidelse av te og krydder.

Snøfnugg er et avansert sortiment av grønn te. Teen er laget av nordiske ville vekster. Plantene tørkes og males deretter til et fint pulver. -Fordelen er at man drikker hele planten, og ikke bare et uttrekk. 

I flere år har Renate forsket på helsegevinstene til den grønne teen, som hun har kalt "Arctic Matcha ". Teen er bra for helsen og virker bra mot overvekt. For fire år siden ble hun eneeier av produktet.

Snøfnugg - kvalitetsprodukt av norske ville vekster -
"Teen drikker jeg hver dag etter frokostkaffen. Krydderblandingen blander jeg i salaten, og brenneslemel, som er næringsrik av naturlig jern , mineraler og vitaminer, strør jeg over frokostblandingen eller i yoghurt.

I tilberedningen søker vi perfeksjon, forbi det har vitenskapen lært oss. Tradisjonelt håndverk og den rene arktiske natur finnes i hver eneste kopp med te. Te i ulike varianter har blitt brukt som medisin i århundrer. Dagens te-drikking kan spores tilbake til lenge før vikingtiden.
      
Arctic Matcha – Grønn te – er laget av de vilt voksende medisinske plantene Filipendula ulmaria og Epilobium angustifolium, som ikke inneholder koffein.
Arctic Matcha - Grønn te – er rikt på næringsstoffer og antioksidanter, i tillegg til at det har mange andre helsemessige fordeler og virker som en biokatalysator.  Teen inneholder antiinflammatoriske og rensende stoffer. Arctic Matcha forbedrer stoffskiftet og kroppens fettforbrenning. Matcha fjerner giftige stoffer og gjør deg sunnere «fra innsiden». Dette gjennom å redusere bivirkninger av medisiner og miljøgifter, noe som gjør den til en «mirakeldrikk». 

Arctic Matcha, holder deg i form - øker energien og reduserer oksidativ stress i en travel hverdag.