w

Julie Bergan

Langsandfestivalen er en av få festivaler som får besøk av JULIE BERGAN i 2018! Gå ikke glipp av muligheten til å se henne live!

Langsandfestivalen lørdag 4 august
Billetter
20.02.201815:58 Lill Hilde Kaldager

Julie Bergan gjør denne sommeren et eksklusivt utvalg festivalkonserter

Julie Bergan har siden 2014 vært en av Norges mest fremtredende artister på popstjernehimmelen. Den flere ganger platinaselgende artisten har varmet opp for Justin Bieber i Norge og Spania, vært support for hitmaskinen Jess Glynne i Europa, headlinet X-Games på Hafjell, sjarmert publikum på Senkveld og Lindmo, samt vært nominert til P3 Gull og Spellemannsprisen, i tillegg til å ha vært programleder på VG-Lista Topp 20 Rådhusplassen.

Julie Bergan har per dags dato samlet over 160 millioner streams på Spotify, og har bevist seg som en av Norges stødigste liveartister. Høsten 2016 gjorde Bergan sin første klubbturné og solgte ut fulle hus landet rundt, og sommeren 2017 spilte hun på ikke mindre enn imponerende 30 festivaler i Norge, Sverige og Storbritannia.

Høsten 2017 ga Julie Bergan ut den store popballaden ”Incapable” til store mengder ros og tung radiorotasjon, med blant annet A-listing hos P3 og B-listing hos mp3. Hun fulgte opp utgivelsen den 26. januar med en spretten ny hitsingel ”Guilt Trip” som har spredd seg som ild i tørt gress til noen av de største spillelistene, og gått direkte inn på A listen hos mp3. Både ”Incapable” og ”Guilt Trip”, sammen med fanfavorittene ”Arigato”, ”Blackout” og ”If You Love Me” blir å høre på hennes kommende debutalbum ”Turn On The Lights” som gis ut 2. februar 2018.

Alt dette kan du igjen oppleve når artisten tar med seg bandet på en eksklusiv runde festivalopptredener, hvor hun leverer liveshows med en energi som bare Bergan kan.

Kjøp billetter HER

Adam Falk
Julie Bergan